Uscător cu halogen pentru tehnologia de aplicare ADLER

„Un uscător cu halogen? Așa se obține o culoare brună frumoasă?” Angajații ocupați cu tehnologia de aplicare ADLER răspund cu „nu” la această întrebare și fac referire la vara tiroleză de vis și perioada de vacanță. Proiectoarele cu halogen nu lucrează cu aceleași lungimi de undă ca razele ultraviolete, ci în intervale de frecvență mai joase, învecinate. În cuvinte simple, uscarea cu halogen înseamnă uscare din interior spre exterior și umiditatea poate scăpa mai ușor din zonele mai adânci, deoarece suprafața lacului este încă deschisă.
29 aug. 2019

Proiectoare și reflectoare

Pentru a putea testa, aplica și evalua această metodă avansată, ADLER, producătorul lider de lacuri în Austria, în colaborare cu firma Gropper GmbH a adaptat recent și fără complicații proiectoarele cu halogen și reflectoarele aferente în spațiul de uscare existent utilizat pentru tehnologia de aplicare ADLER; o completare perfectă a instalației existente. Proiectoarele și reflectoarele au fost fixate de pereții uscătorului pentru o economie de spațiu. Indiferent că este vorba de vagonete echipate, ferestre la traverse sau piese mari de prelucrat – uscarea lacurilor pe bază de apă se face acum fără probleme, rapid și simplu. Puterea celor șase proiectoare este reglabilă fără trepte și poate fi adaptată condițiilor individuale.

Condiții stabile

Câțiva clienți ADLER utilizează deja astfel de proiectoare cu halogen și au putut aduna experiențe pozitive. Cele mai importante puncte pentru fiecare regim de prelucrare pe bază de lac sunt o siguranță de proces pe cât posibil de mare, condiții stabile și o uscare rapidă. Condițiile constante reprezintă un factor esențial pentru o calitate bună și uniformă a suprafeței, îndeosebi în perioada de tranziție. Conform experienței, uscarea din interior spre exterior face ca fibrele de lemn să se ridice în mod sesizabil mai puțin și ca urmare costurile de șlefuire se reduc în mod considerabil. Bineînțeles, noul uscător cu halogen din tehnologia de aplicare ADLER stă acum și la dispoziția clienților în vederea testării. În acest sens echipa ADLER este pregătită să ofere asistență: atunci când este vorba despre optimizarea procesului de uscare și găsirea de soluții potrivite, angajații experimentați sunt persoanele potrivite de contact!

© by adler-lacke.com