ADLER este o afacere de familie tradițională tiroleză. De aceea, standardele pe care le-am stabilit pentru noi înșine sunt singurele care ne sunt aplicabile. Spiritul inovator, asigurarea calității, serviciile și sustenabilitatea sunt componentele esențiale ale succesului nostru. Oferim clienților noștri consultanță perfectă, servicii premium și produse de calitate – în fiecare zi.

Total colaboratori

620

Colaboratori in cercetare si e asistenta tehnica

110

Ucenici

8

Facturat anual

119 milioni di Euro

Cota de Export

64%

Productia anuala

circa 18.000 tone

Procentaj produse pe baza de apa

65%

Tari in care se exporta

Germania, Italia, Elvetia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Spania, Franta, Grecia, Israel, Romania, Bosnia-Hertegovina si Cipru.

Inaugurarea celei mai moderne fabrici de vopsea pe bază de apă din Europa și a noului nostru centru logistic în 2019 a reprezentat o etapă importantă în istoria corporativă a ADLER. În următorul pas, vom moderniza instalațiile noastre de producție existente pentru produse pe bază de apă și solvenți în următorii ani și vom stabili noi logistică a materiilor prime. Acest lucru ne va permite să investim într-o eficiență și o calitate mai mare în procesul de producție.

Inovația și durabilitatea, calitatea superioară și serviciile optime sunt cheia pentru continuarea căii de succes a ADLER. În cadrul cercetării și dezvoltării noastre, suntem angajați intens în noile tehnologii, cum ar fi imprimarea digitală de tip excimer și digital, precum și sisteme de acoperire performante și ecologice, cu care ne sprijinim clienții în activitatea lor pe suprafața perfectă.

© by adler-lacke.com