ADLER este o afacere de familie tradițională tiroleză. De aceea, standardele pe care le-am stabilit pentru noi înșine sunt singurele care ne sunt aplicabile. Spiritul inovator, asigurarea calității, serviciile și sustenabilitatea sunt componentele esențiale ale succesului nostru. Oferim clienților noștri consultanță perfectă, servicii premium și produse de calitate – în fiecare zi.

Total colaboratori

670

Colaboratori in cercetare si e asistenta tehnica

110

Ucenici

9

Facturat anual

151 milioni di Euro

Cota de Export

68%

Productia anuala

circa 22.000 tone

Procentaj produse pe baza de apa

65%

Tari in care se exporta

Germania, Italia, Elvetia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Spania, Franta, Grecia, Israel, Romania, Bosnia-Hertegovina si Cipru.

Obiectivul pe termen lung la ADLER este de a deveni numărul 1 la finisarea suprafețelor în Europa. Inovație și sustenabilitate, cea mai bună calitate de produs și servicii pentru clienți competente, personalizate sunt cheia spre succes. Un accent deosebit în cercetare și dezvoltare este pus pe dezvoltarea vopselelor și lacurilor sustenabile și ecologice pentru gama green de la ADLER. În acest sens avem în plan noi produse pentru procedee inovative de aplicare a straturilor de acoperire, precum Excimer sau imprimare digitală, dar și noi tehnologii pentru straturi de acoperire în vederea protecției împotriva incendiilor.

În fabrica ADLER din Schwaz încep primele măsuri de construcție pentru marele proiect de extindere și modernizare „Fabrik der Zukunft” („Fabrica viitorului”). Într-o primă etapă de construcție se implementează o logistică complet automată a materiilor prime, alte măsuri de construcție pe termen mediu cuprind printre altele o extindere a capacităților de producție.

Și în viitor baza pentru succesul ADLER îl reprezintă angajații competenți și motivați din fabrica ADLER din Schwaz, precum și din cadrul tuturor punctelor de asistență service și din societățile de distribuție. Și în 2022 echipa ADLER va crește în continuare, în plus sunt planificate noi inițiative în domeniile precum instruire și sănătatea la locul de muncă.

© by adler-lacke.com