ADLER este o afacere de familie tradițională tiroleză. De aceea, standardele pe care le-am stabilit pentru noi înșine sunt singurele care ne sunt aplicabile. Spiritul inovator, asigurarea calității, serviciile și sustenabilitatea sunt componentele esențiale ale succesului nostru. Oferim clienților noștri consultanță perfectă, servicii premium și produse de calitate – în fiecare zi.

Total colaboratori

620

Colaboratori in cercetare si e asistenta tehnica

110

Ucenici

10

Facturat anual

115 milioni di Euro

Cota de Export

61%

Productia anuala

circa 17.800 tone

Procentaj produse pe baza de apa

65%

Tari in care se exporta

Germania, Italia, Elvetia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Spania, Franta, Grecia, Israel, Romania, Bosnia-Hertegovina si Cipru.

ADLER vă stă la dispoziție cu infrastructura și experiența în domeniul serviciilor – acolo unde clientul are nevoie de noi. Cu toate acestea, producția și cercetarea au loc numai în localitatea Schwaz, în Austria. Construcția celei mai moderne fabrici de vopsele pe bază de apă din Europa în anul 2017 și punerea în funcțiune a centrului nostru logistic inovator cu un depozit cu rafturi înalte complet automatizat în anul 2018 au reprezentat etape importante în istoria companiei. Într-o etapă ulterioară de extindere vom configura un nou sistem de logistică a materiilor prime în Schwaz. Astfel ne vom pregăti pentru provocările viitoare și vom investi într-o eficiență și calitate mai ridicate în procesul de producție. Ne extindem în mod sistematic activitățile pe piețele importante de export, cel mai recent prin înființarea companiei de distribuție ADLER Benelux în Țările de Jos. În plus, acordăm o importanță deosebită colaborării cu clienți internaționali în industria ferestrelor și a mobilei – ADLER își întinde constant aripile în întreaga lume.

© by adler-lacke.com