ADLER este o afacere de familie tradițională tiroleză. De aceea, standardele pe care le-am stabilit pentru noi înșine sunt singurele care ne sunt aplicabile. Spiritul inovator, asigurarea calității, serviciile și sustenabilitatea sunt componentele esențiale ale succesului nostru. Oferim clienților noștri consultanță perfectă, servicii premium și produse de calitate – în fiecare zi.

Total colaboratori

720

Colaboratori in cercetare si e asistenta tehnica

120

Ucenici

14

Facturat anual

160 milioni di Euro

Cota de Export

70%

Productia anuala

circa 21.000 tone

Procentaj produse pe baza de apa

65%

Tari in care se exporta

Germania, Italia, Elveția, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Țările de Jos, România, Franța, Ucraina, Slovenia, Grecia, Croația, Ungaria, Israel, etc.

Prin proiectul de extindere și modernizare "Fabrica viitorului", ADLER investește în locația sa de bază din Schwaz, care va rămâne singura unitate de producție ADLER și în viitor. În prima fază de construcție, va fi construit un sistem modern de logistică a materiilor prime, cu un depozit central, complet automatizat, cu rafturi înalte și precomisionare conectată. 

De asemenea, se fac investiții în locațiile descentralizate ale ADLER: La începutul anului 2023, compania de vânzări ADLER Česko s-a mutat într-o nouă filială în Brno, iar la Viena se construiește un centru de service spațios. Centrele de service din Germania vor fi, de asemenea, extinse pentru a asigura servicii rapide și orientate către client.

Cercetarea și dezvoltarea vor continua să se concentreze asupra sistemelor de acoperire durabile și eficiente și asupra acoperirilor inteligente funcționale.

Obiectivul principal al ADLER este și rămâne acela de a deveni numărul 1 în domeniul finisării suprafețelor în Europa. La baza acestui succes stă o echipă de angajați competenți și motivați. Numeroase inițiative în domeniul sănătății și al siguranței, precum și în domeniul formării și al noilor modele de timp de lucru sunt menite să facă din ADLER "cel mai bun loc de muncă" pentru angajații săi.

© by adler-lacke.com