În produsele ADLER regăsiți tot efortul pe care l-am depus.

ADLER este o afacere de familie tradițională tiroleză. De aceea, standardele pe care le-am stabilit pentru noi înșine sunt singurele care ne sunt aplicabile. Spiritul inovator, asigurarea calității, serviciile și sustenabilitatea sunt componentele esențiale ale succesului nostru. Oferim clienților noștri consultanță perfectă, servicii premium și produse de calitate – în fiecare zi.

Având sucursale și parteneri comerciali în întreaga Europă, ADLER este deja o companie cu tradiție pe piața europeană. Cu toate acestea, producem, cercetăm și dezvoltăm numai la sediul companiei din Schwaz în Tirol – din anul 1934. Aici, în inima Europei, suntem aproape de clienții noștri și garantăm servicii rapide și eficiente.

Continuând tradiția inițiată de fondatorul companiei, Johann Berghofer, ADLER este și astăzi o afacere de familie. Din anul 1999 compania este condusă de a treia generație, reprezentată de Andrea Berghofer, fiica asociatului care administrează compania de mulți ani, Ing. Günther Berghofer.

Andrea Berghofer vorbeste in numele ADLER

„Din momentul in care am fost capabila de gandesc, viata mea se invarte in jurul ADLER, ceea este este un lucru pozitiv. Colaboratori, clienti, furnizori - suntem cu totii o mare familie!“

Andrea Berghofer este nepoata fondatorului companiei, Johann Berghofer. Din iulie 2001 devine directorul general al firmei ADLER.

© by adler-lacke.com