interior mountain house, dining room  |  Ⓒ Copyright: Alexandre Zveiger
www.photobank.ch
6900 Lugano
Switz
Usile si ferestrele sunt cartea de vizita a casei.

Produse pentru usi si ferestre

Conform evaluărilor ecologice, în producția de ferestre și uși, lemnul este materialul cel mai compatibil cu mediul.  Sigiliul de calitate "Protected by ADLER" va garanteaza vopsirea usilor, ferestrelor sau mobilierului Dumneavoastra cu un produs de inalta calitate.

Tehnologia ciclurilor de vopsire pentru ferestrele marcate ADLER precum si produsele pentru curatare si pastrare garanteaza o durabilitate in timp filmului de lac. Inca din anii 80 ADLER a dezvoltat cercetari in cazul ciclurilor de vopsire a ferestrelor cu produse pe baza de apa, reusindu-se sa se ajunga in cursul anilor la crearea unor sisteme de vopsire perfect corelate intre ele care oferta o durata extrem de lunga tamplariei. Si toate aceastea sunt realizabile in trei faze.

ADLER acorda multa atentie si usilor de exterior. Usa nu este doar un simplu element arhitectural al casei ci si un element de protectie al acesteia protejand-o de intemperii. Datorita produsului Aquawood Protor pentru usi de exterior, ADLER pune la dispozitia clientilor sai un sistem inovativ si rezistent de o inalta calitate si usoara utilizare

© by adler-lacke.com