Cu această filozofie, ADLER a devenit liderul în materie de competențe în ceea ce privește protecția lemnului și lacurile pentru lemn. Pentru că cine pune suflet nu face lucrurile pe jumătate. De aceea ne impunem cele mai înalte standarde: în cercetare și producție, în ceea ce privește consultanța de specialitate și serviciile perfecte.

De acestea se bucură și clienții noștri cu care colaborăm de mulți ani. De aceea suntem foarte mândri de un singur lucru: nicio companie nu este recomandată de furnizori, parteneri sau clienți mai des decât ADLER!

Inovația și cercetarea joacă un rol central pentru noi: alocăm 10% din cifra noastră de afaceri în fiecare an pentru dezvoltarea unor produse noi, îmbunătățite și a unor tehnologii inovatoare. Mai mult de două treimi din cele aproximativ 10.000 de produse sunt fabricate pentru a fi diluate cu apă. Astfel evităm utilizarea solvenților și avem o contribuție importantă la protecția mediului și a climei.

In unseren Adern fließt Farbe

Mit dieser Philosophie ist ADLER zum Kompetenzführer bei Holzschutz und Holzlacken geworden. Denn wer mit Herz bei der Sache ist, macht keine halben Sachen.

© by adler-lacke.com