Cu această filozofie, ADLER a devenit liderul în materie de competențe în ceea ce privește protecția lemnului și lacurile pentru lemn. Pentru că cine pune suflet nu face lucrurile pe jumătate. De aceea ne impunem cele mai înalte standarde: în cercetare și producție, în ceea ce privește consultanța de specialitate și serviciile perfecte.

De acestea se bucură și clienții noștri cu care colaborăm de mulți ani. De aceea suntem foarte mândri de un singur lucru: nicio companie nu este recomandată de furnizori, parteneri sau clienți mai des decât ADLER!

Inovația și cercetarea joacă un rol central pentru noi: alocăm 10% din cifra noastră de afaceri în fiecare an pentru dezvoltarea unor produse noi, îmbunătățite și a unor tehnologii inovatoare. Mai mult de două treimi din cele aproximativ 10.000 de produse sunt fabricate pentru a fi diluate cu apă. Astfel evităm utilizarea solvenților și avem o contribuție importantă la protecția mediului și a climei.

În venele noastre curge vopsea!

Exclusiv la sediul firmei noastre din Schwaz, Tirol (A), producem vopsele, lacuri și produse de protecție a lemnului pentru tâmplărie, pentru construcții din lemn și pentru producătorii de mobilier, ferestre, uși și podele din parchet. În plus, venim în ajutorul zugravilor și al amatorilor de bricolaj cu o gamă completă de vopsele și lacuri. Prin intermediul companiilor noastre de vânzări, al partenerilor noștri comerciali, al comercianților de vopsele, al ADLER Farbenmeister, aprovizionăm clienți în întreaga Europă și dincolo de granițele acesteia.

© by adler-lacke.com