Polycolor 2K SQ de la ADLER: stratul de acoperire de înaltă calitate pentru ferestrele colorate din plastic

Producătorii de ferestre se pot bucura: în sfârșit le pot oferi clienților săi un strat de acoperire de înaltă calitate și pentru ferestre colorate din plastic. ADLER, producătorul lider în Austria de lacuri, culori și straturi de acoperire pentru ferestre, aduce pe piață un sistem propriu pentru lăcuirea ferestrelor din plastic. Deoarece nimic nu este mai bun decât o suprafață lăcuită! „Noul Polycolor 2K SQ pentru înnobilarea ferestrelor din PVC captivează datorită durității și rezistenței ridicate la zgâriere și garantează o durabilitate foarte lungă. Contrar foliilor sau plasticelor pigmentate, suprafața nu își schimbă culoarea. De asemenea, fereastra poate fi curățată deosebit de ușor și temeinic”, explică Rainer Troppmair, șeful departamentului de dezvoltare ADLER, evidențiind avantajele sistemului inovator.
24 iun. 2019

Dumneavoastră vă doriți ...

Dorința de a oferi și ferestrelor sau ușilor din PVC o suprafață lăcuită de înaltă calitate a fost în mod repetat adresată către ADLER de producătorii renumiți de ferestre. Ferestrele și ușile colorate sunt întotdeauna preferate în arhitectura modernă – și pe lângă ferestrele de lemn lăcuite de înaltă calitate, majoritatea producătorilor oferă și alternativele din plastic mai avantajoase. Însă când vine vorba de calitatea suprafeței, aceștia au trebuit să facă sacrificii până acum. Plasticele vopsite în profunzime se decolorează sub razele soarelui sau se îngălbenesc. Varianta cu folii este interesantă, însă doar începând cu cantități mari. În plus, cărarea albă deseori rămasă din mijlocul ferestrei a fost considerată de mulți clienți ca fiind deranjantă. De asemenea, curățarea ferestrelor produce deseori rezultate puțin satisfăcătoare. „Murdăria se îndepărtează foarte greu”, știe Troppmair. Situația este cu totul alta în cazul unei suprafețe lăcuite. Mulți producători s-au întrebat de ce nu s-a folosit pur și simplu pistolul de lăcuire sau de ce nu s-a trecut fereastra prin instalația de pulverizare.

... noi ne jucăm

Clientul este rege pentru ADLER. Producătorul de lacuri din Tirol nu s-a lăsat rugat mult timp și și-a integrat toate cunoștințele într-un sistem de acoperire nou și inovator: Polycolor 2K SQ este un sistem de lac 2K pe bază de apă pentru cea mai înaltă rezistență mecanică și chimică. Produsul este completat de un avantaj deosebit: activatorul special dezvoltat Polyactive SB pregătește în mod optim baza din plastic în vederea acoperirii. Substanța epurativă și degresantă servește ca agent adeziv ideal datorită efectului său antistatic. Astfel, stratul de acoperire colorat Polycolor este rezistent chiar și la explozii!

Posibilități nebănuite

Aplicarea este deloc complicată pentru prelucrător și deschide posibilități complet noi în domeniul proiectării: fiecare dorință privind culoarea, indiferent că este RAL sau NCS, este îndeplinită. Datorită adaosului de paste diferite sunt posibile chiar și suprafețe structurate. În plus, lacul poate fi echipat cu o funcție specială antitermică care reduce, în mod sesizabil, temperatura suprafeței în cazul expunerii directe la razele soarelui și astfel previne temuta deformare a ferestrelor din plastic. Și nu în ultimul rând chiar și garniturile co-extrudate pot fi lăcuite concomitent după un test de aderență!

Certificat SKF

Calitatea uluitoare a sistemului Polycolor a fost recent confirmată „color” pe alb: renumitul Kunststoff-Zentrum SKZ a testat și certificat stratul de acoperire în privința stabilității la intemperii, stabilității tonului de culoare și încălzirii. Fie că este vorba de lemn sau plastic, producătorii de ferestre se pot baza sută la sută pe ADLER când vine vorba de acoperire!

© by adler-lacke.com