O amorsă, multe avantaje: Aduro Ecofill Smart de la ADLER

Adesea sunt micile lucruri care ne fac viața de zi cu zi la lucru mai ușoară: de exemplu, amorsa potrivită care permite realizarea unei lăcuiri cu culoare puternică mai rapid, mai simplu și perfect.
13 oct. 2021

ADLER face toate eforturile ca să le simplifice prelucrătorilor săi viața de lăcuitor – de aceea, cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului a dezvoltat anume această amorsă. Un produs care punctează prin multe avantaje! Aduro Ecofill Smart se numește cea mai nouă sclipire de geniu de la laboratorul de lacuri – și este întocmai smart, după cum îi spune și numele.

Universal

Amorsa aplicată prin pulverizare cu două componente, pe bază de solvenți convinge prin efectul său bun de izolare și puterea de acoperire. Se poate utiliza direct pe MDF și se poate aplica lac deasupra deja după câteva ore. Amorsa se prezintă deosebit de plăcut în prelucrare: „Aduro Ecofill Smart poate fi șlefuită foarte bine, atât manual, cât și mecanic. În cadrul acestui proces rezultă doar foarte puțin praf din șlefuire”, subliniază directorul de dezvoltare ADLER responsabil cu lacul pentru mobilier, Mario Bortolotti. Și ca apogeu al ușurinței în utilizare, produsul este în totalitate lipsit de dioxid de titan!

Colorat

Indiferent dacă este un alb frumos, roșu saturat sau un albastru splendid: cu Aduro Ecofill Smart se pot obține suprafețe cu o putere deosebită de acoperire. Întrucât amorsa nu este doar în alb și negru, ci este disponibilă și în mod standard în cinci nuanțe de bază selectate. Acest lucru asigură o suprafață cu o acoperire și mai intensivă în cazul acoperirii cu lac în nuanțe pline. Încă un avantaj pe care probabil vor ști să îl aprecieze mai ales clienții finali: deteriorările mici ale suprafețelor la nivelul lacului de acoperire atrag mai puțin privirile. Lăcuitorii inteligenți își fac astfel munca mai ușoară și apelează la Aduro Ecofill Smart de la ADLER, care este disponibil de la începutul lunii octombrie!

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 630 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 21.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 30 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018. Printr-o multitudine de măsuri, ADLER și-a redus amprenta ecologică la minim. Emisiile reziduale inevitabile sunt compensate de ADLER prin certificate recunoscute de protecție a climei și participă astfel la finanțarea de noi proiecte de protecție a climei.

© by adler-lacke.com