Lignovit 3in1 de la ADLER: protecție eficientă și completă pentru lemn

Un produs care le face pe toate: protecție de durată pentru lemnul de exterior. O suprafață finisată în orice nuanță doriți. Prelucrare simplă, rapidă și eficientă. Aplicare simplă, rezistență de durată. Potrivit pentru toate procedeele de acoperire în strat. Noua Lignovit 3in1-Lasur de la ADLER, expertul austriac în protecția lemnului, face toate aceste lucruri și multe altele.
21 ian. 2021

Fiindcă noua lazură pe bază de apă cuprinde impregnare, grunduire și strat de acoperire într-un singur produs. Sub formă de impregnare protejează lemnul de toți dăunătorii lemnului, de la insecte la ciuperci. Sub formă de grunduire netezește neregularitățile lemnului și asigură capacitate de aderență fiabilă. Sub formă de strat de acoperire conferă lemnului un aspect uniform, mat. Prelucrătorii profesioniști din Austria, Germania și Italia au astfel la dispoziție un produs certificat pentru protejarea lemnului, care garantează aplicare simplă, protecție de durată și aspect de înaltă calitate. Și partea cea mai bună: lazura este disponibilă nu doar în cele mai căutate nuanțe de lemn, de la Kiefer (pin) la Palisander (palisandru), ci poate fi nuanțată în orice altă culoare prin sistemul de mixare ADLER Mix.

Eficient și aspectuos pe termen lung

În special în cazul acoperirii unor suprafețe mari, utilizarea necesită eficiență și fiabilitate. Lignovit 3in1-Lasur de la ADLER câștigă puncte și în această categorie: stratul de acoperire pe bază de apă poate fi prelucrat cu toate metodele uzuale de aplicare - cu pensula și cu rola, cu instalația de lăcuit Vacumat sau mașina de vopsit scânduri. Două straturi de vopsea sunt suficiente pentru un rezultat optim - datorită timpului scurt de uscare de 3-4 ore, pot fi efectuate foarte simplu într-o singură zi de muncă. Rezultatul: protecție de înaltă calitate a lemnului cu un aspect natural, mat și colorit uniform. Datorită protecției excelente împotriva apei și a razelor UV și datorită durabilității sporite, suprafața nu își pierde aspectul îngrijit nici după mai mulți ani. În timp ce fațadele din lemn fără strat de acoperire își pierd în scurt timp aspectul, se pătează și se decolorează, Lignovit 3in1-Lasur conferă lemnului un aspect proaspăt vopsit inclusiv după mai mulți ani.

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018.

© by adler-lacke.com