Instalație nouă, servicii mai bune

Tehnologia de aplicare de la ADLER este nu doar locul unde sunt testate noi rețete de lac în condiții de practică. Aceasta sprijină clienții și în cadrul planificării și reglării instalațiilor acestora de acoperire. Pentru a extinde în continuare acest serviciu, ADLER a introdus o instalație Excimer în parcul său de utilaje.
21 ian. 2020

Grad de luciu extrem de scăzut, suprafață extrem de rezistentă la zgârieturi: ceea ce mult timp a fost considerat o contradicție devine acum posibil datorită tehnologiei Excimer. Procedeul este atât de simplu, pe cât este de ingenios: pelicula de lac este tratată cu radiații cu unde scurte sub eliminarea oxigenului. Razele Excimer provoacă o micro-cutare a stratului superior de lac: este atât invizibil, cât și imperceptibil, însă reflexia luminii oferă un aspect vizual perfect mat. Avantajele sunt la evidente: grade de luciu opace de la 3 până la 20 fără agent de mătuire și o suprafață dură, extrem de rezistentă la zgârieturi și la substanțe chimice, așa cum se așteaptă de la lacurile UV. Toate acestea la cea mai înaltă siguranță de proces.

Perfect mat

Echipa pe dezvoltare de la ADLER se ocupă deja de mai mulți ani de această tehnologie inovatoare de acoperire. „Datorită acestei experiențe putem garanta clienților noștri nu doar cea mai bună consultanță, ci și lacul UV potrivit, cu un nivel scăzut de emisii”, declară șeful departamentului de dezvoltare Reinhard Berghofer-Guem. Sortimentul de lacuri Excimer incolore și pigmentate va fi extins pas cu pas pentru multe tipuri de utilizări și aplicații. Noii instalații Excimer i se mai adaugă astfel un rol central în tehnologia de aplicare ADLER: rețetele noi pot fi testate aici în mod cuprinzător în condiții de practică. În plus, instalația sprijină clienții în dezvoltarea propriilor Excimeri. Instalația de laborator dispune de mai multe surse variabile de radiații, ce pot fi aranjate în ordinea dorită. Astfel, toate procesele și reglajele posibile pot fi simulate în mod realist. „În acest fel putem să ne sprijinim clienții în mod optim la dezvoltarea propriei lor instalații Excimer”, declară Reinhard Huber, șeful tehnologiei de aplicare ADLER pentru domeniul industriei de mobilă. În condiții de laborator procesele ideale pot fi determinate și armonizate pe structura de acoperire planificată, pentru a furniza cel mai bun pachet complet posibil. Când vine vorba de optimizarea proceselor și găsirea de soluții potrivite, angajații noștri experimentați sunt persoanele de contact potrivite!

Mai multe informații privind tehnologia Excimer găsiți aici!

© by adler-lacke.com