green de la ADLER: sortimentul sustenabil de straturi de acoperire pentru toată casa

Sustenabilitatea poate fi foarte simplă atunci când aveți partenerul potrivit alături! ADLER a fost întotdeauna o adresă de top în ceea ce privește straturile de acoperire ecologice pentru ferestre și mobilier, fațade și pereți de interior. Acum, cel mai important producător de lacuri din Austria merge mai departe: cu gama de înaltă calitate green ADLER stabilește noi standarde ale straturilor de acoperire sustenabile pentru toată casa.
1 mar. 2021

Complet verde, complet bun

Uleiul ecologic pentru lemn Lignovit Terra pentru o protecție a lemnului ecologică, lacurile sustenabile pentru mobilier și ferestre Aquawood Natureffekt și Bluefin Terra-Diamond pentru suprafețe din lemn natural de interior, o climă sănătoasă a spațiului de locuit cu lazura de interior Lignovit Interior UV 100 sau cu vopseaua pentru pereți Aviva Terra-Naturweiß: ADLER oferă soluția perfectă de acoperire pentru orice domeniu de utilizare. Toate produsele se disting prin balanța ecologică excelentă, straturile de acoperire sustenabile putând economisi până la 4 kg CO2 pe litru. Dar acesta este doar unul din numeroasele avantaje pe care prelucrătorii le pot obține cu gama green de la ADLER. O proporție mare de materii prime naturale, regenerabile; o concentrație redusă de COV; renunțarea la metale grele, la compuși aromatici, aditivi de înmuiere și alte materiale nocive pentru mediu și sănătate; un spațiu de locuit cu conținut redus de substanțe dăunătoare și de preferat pentru cei cu alergii; la care se adaugă producția 100 % neutră din punct de vedere ecologic, de calitate testată austriacă - produsele green de la ADLER reprezintă standarde înalte în toate criteriile de sustenabilitate.

Fără promisiuni nerespectate

ADLER garantează încrederea. De aceea, green de la ADLER este mai mult decât o etichetă a sustenabilității. Toate produsele din gama green trec printr-un proces obiectiv de certificare în laboratorul ADLER care se situează la nivelul etichetelor ecologice uzuale. Numai produsele care obțin cele mai mari valori în domeniile mediu, sănătate și securitate, precum și durată de viață sunt introduse în gama green. Durată de viață? Da, fiindcă și aceasta este un criteriu important al sustenabilității, dr. Albert Rössler, Director General Cercetare & Dezvoltare în cadrul ADLER explică: „Cu cât o fațadă, o fereastră sau o piesă de mobilier sunt mai bine protejate cu un strat de calitate, cu atât mai reduse sunt cheltuielile de renovare și cu atât mai târziu vor trebui înnoite.” Acest lucru economisește resurse și energie și menajează și buzunarul clientului.

Sustenabilitatea - factor de succes

Piața pentru produse sustenabile are o direcție ascendentă, cerințele clienților responsabili față de mediu cresc în permanență - produsele green de la ADLER le oferă astfel prelucrătorilor un avans decisiv. „Gama noastră green garantează cele mai înalte standarde în ceea ce privește sustenabilitatea, precum și calitatea bine-cunoscută și de încredere ADLER”, subliniază Bernd Pichler, Director de Vânzări la ADLER. În plus, straturile de acoperire ecologice permit o prelucrare sănătoasă și curată în timpul exploatării, economisesc energie și deșeuri, oferă siguranță cu privire la legile de mediu actuale și viitoare - precum și plăcerea de a contribui la protecția mediului și la sustenabilitate.

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018.

© by adler-lacke.com