Durată de viață mai mare și frumusețe îndelungată: întreținerea sistemelor ADLER pentru ferestre, uși de exterior și mobilier de grădină

Ferestrele minunate părăsesc atelierul nostru fiind perfecte până la cele mai mici detalii și fabricate cu precizie artizanală. Cât își păstrează însă această frumusețe? Ce rost mai are cea mai bună fereastră, dacă aceasta se strică repede? Ferestrele sunt expuse în mod natural la influențele mediului înconjurător: ploaia lovește în tocuri, soarele arde lemnul, murdăria se depune pe suprafețe. De aceea, trebuie să avem grijă de ferestre. Și de aceea, ADLER, expert de top în domeniul vopsirii ferestrelor din Austria, pune acum la dispoziția producătorilor de ferestre un instrument care le permite să ofere clienților lor o îngrijire adecvată a ferestrelor, într-o manieră rapidă și ușoară. Cu noul set ADLER WinDoor Care, nu numai ferestrele, ci și ușile de exterior și mobilierul de grădină pot fi curățate și întreținute temeinic. Durabilitatea acestora este prelungită considerabil.
27 oct. 2020

Unul pentru toți

În plus față de indicațiile de îngrijire, de consiliere și de sfaturile bune, producătorii pot oferi acum proprietarilor de ferestre noi și un set de întreținere adecvat, în cadrul unui serviciu complet: setul WinDoor Care de la ADLER, este perfect pentru întreținerea ferestrelor, a ușilor și a mobilierului de grădină lăcuit. Indiferent dacă aceste elemente sunt realizate din lemn, aluminiu sau PVC. Indiferent dacă este vorba despre suprafețe lucioase sau mate. Și indiferent dacă s-au folosit straturi de acoperire sau vopsele lucioase: „Folosind substanța de curățare, suprafața este curățată mai întâi cu grijă, apoi emulsia de îngrijire sigilează fisurile minuscule și porii din pelicula de lac, având efect de impermeabilizare la apă și de respingere a depunerilor de ulei și murdărie”, a declarat Dr. Simon Leimgruber, din cadrul departamentului ADLER responsabil cu dezvoltarea ferestrelor. Aplicat o dată sau de două ori pe an, produsul de îngrijire face ca apa să se scurgă corespunzător, asigurând astfel o durată de viață mult mai îndelungată a suprafeței lăcuite. Chiar și straturile de acoperire mate își păstrează aspectul inițial, fără a deveni lucioase!

Unu, doi și gata

Setul WinDoor Care este deosebit de practic și simplu de utilizat, oferind-vă posibilitatea de a reîmprospăta aspectul ferestrelor, al ușilor de exterior și al suprafețelor lăcuite ale mobilierului: folosind laveta galbenă și ADLER Top-Cleaner, utilizatorii curăță suprafețele și le șterg apoi cu o lavetă umedă. După un scurt timp de uscare, ADLER Top-Care este aplicat cu laveta albastră – și gata! Ferestrele, ușile sau mobilierul de grădină sunt curate și protejate – și își păstrează frumusețea pe durata mai multor ani!

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018

© by adler-lacke.com