Cele mai bune baițuri: Nuanțe de gri la stejarul mereu la modă cu baițurile inovatoare de la ADLER

Lemnul este un artist al schimbării. Ni se dezvăluie în cele mai variate straie: rustic sau modern, în nuanțe de culori la modă sau cu aspect clasic, după cum ne place. „Baițuri” este cuvântul magic, care face totul posibil: Sistemele moderne de baițuri de la ADLER accentuează și mai mult frumusețea naturală a materialului nostru preferat, îi conferă o expresie specială, îl fac unic și extraordinar.
25 apr. 2017

STEJAR ÎN GRI MODERN

Stejarul este ca și până acum cel mai căutat tip de lemn pe piața rezidențială: Cu forța și longevitatea sa, cu textura sa vie și senzația tactilă lemnul de stejar conferă naturalețe și continuitate în casă. Lemnul de esență tare, atemporal, este potrivit pentru cele mai diverse variante de finisare, prin care se pot adăuga mereu accente noi – întotdeauna în mod diferit, întotdeauna în spiritul timpului. Stejarul se prezintă în momentul de față elegant, în nuanțe de gri. ADLER a dezvoltat, prin urmare, două noi sisteme de baițuri care îndeplinesc cele mai populare tendințele actuale din domeniul amenajărilor.

BAIȚURI PENTRU FIECARE STIL DE AMENAJARE: ECHILIBRAT ȘI ELEGANT …

Arova Aqua-Style Trend conferă lemnului de stejar un aspect uniform, liniștit al baițului. Cu coloranți speciali rezistenți la lumină, în combinație cu pigmenți micronizați, baițul ce poate fi diluant cu apă sprijină textura caracteristică a stejarului într-un mod elegant. Și pentru că se știe ca gusturile diferă, baițul există în cinci nuanțe de gri care pot fi amestecate: Sandeiche (stejar nisipos), Steineiche (stejar mediteraneean), Sumpfeiche (stejar de baltă), Alteiche (stejar vechi) și Mooreiche (stejar wenge).

… SAU VIU ȘI RUSTIC

Un aspect poros, rustic al baițului în bucătărie și living este conferit de Arova Aqua-Neoantik: Baițul pentru lemn de foioase pe bază de apă acordă accente ușor antichizate. Baițul poate fi încorporat în lemn cu peria pentru aplicarea baițului, subliniind porii și textura acestuia. În trei nuanțe nobile de gri – Flusskiesel (piatră de râu), Schwemmholz (lemn de plută) și Treibgut (lemn de epavă scufundată) - Arova Aqua-Neoantik pune stejarul în valoare pe termen lung: Asemeni surorii sale elegante, Arova Aqua-Style Trend conferă baițului o rezistență excelentă la lumină prin coloranții speciali. Deoarece nu numai stejarul este un simbol al durabilității: Și baițurile și lacurile de la ADLER garantează o calitate de durată.

© by adler-lacke.com