Bucurie mare pentru puriști: Aduro Isofin de la ADLER

Naturalețea este noua frumusețe. Nouă ne plac lucrurile pure. Cât mai puțin artificiale. Autentice. Și în ceea ce privește spațiile de locuit. În domeniul amenajărilor, lemnul este vedeta incontestabilă: frumusețea pură în cea mai curată formă a sa. Cu noul lac Aduro Isofin, ADLER subliniază această frumusețe naturală – și o păstrează pe termen lung!
10 aug. 2020

Un caracter puternic

Pentru „aspectul natural” perfect, chiar și vedetele apelează uneori la trucuri. Acestea își evidențiază frumusețea naturală folosind câteva trucuri simple. ADLER face același lucru pentru lemn. Pentru că și lemnul este cel mai frumos atunci când are un aspect natural. Însă fără un strat de acoperire, își pierde rapid avantajele. Expunerea la lumină îi închide culoarea, murdăria se depune pe suprafețele neprotejate, iar influențele mecanice sau chimice provoacă deteriorări. Pentru ca toate acestea să nu se întâmple, experții ADLER au dezvoltat Aduro Isofin: noul lac transparent are un efect de iluminare și păstrează astfel caracterul brut, natural al lemnului proaspăt. Suprafața arată ca și cum nu ar fi fost tratată, este însă perfect protejată împotriva influențelor chimice și mecanice.

Distins

Aduro Isofin se pretează foarte bine pentru tipuri de lemn deosebit de deschise la culoare precum molidul, arțarul sau stejarul. Și lemnul vechi poate fi scos în evidență excelent prin aplicarea lacului PUR transparent, bicomponent. Lacul pentru împrospătare asigură un contur elegant al porilor și un efect mat distins. Conținutul optim de agenți de protecție împotriva luminii împiedică îngălbenirea și închiderea culorii pe termen lung. În plus, „puristul” provenit din laboratorul ADLER convinge, la fel ca întreaga gamă de produse ADLER, prin utilizarea deosebit de simplă și plăcută. Se poate aplica direct lac pe lac și se usucă rapid. La numai două ore după grunduire se poate realiza șlefuirea intermediară și vopsirea de acoperire. Cu Aduro Isofin, tâmplarii și clienții lor se vor bucura cu siguranță!

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018

© by adler-lacke.com