Aduro Softmatt de la ADLER: catifelat și deloc molatec!

Acesta trebuie să fie suplu, moale și elastic, însă, totuși, puternic, durabil și rezistent. Lacurilor de astăzi nu le este ușor. Din fericire, ADLER este de partea lor în calitate de partener de nădejde ce face posibilă dezvoltarea spre un produs universal modern. Dur sau delicat? Mulțumită lui Aduro Softmatt nu se mai pune problema!
18 iul. 2019

Puternic

Puterea adevărată vine din interior: acest lucru se aplică îndeosebi pentru Aduro Softmatt. Deoarece durabilitatea enormă a noului lac pe bază de solvenți este explicată prin utilizarea materiilor prime extraordinare. „Am obținut o rezistență chimică și mecanică deosebit de bună cu aceste ingrediente inovatoare și cu o rețetă complet specială”, dezvăluie Franz Thummer, șeful departamentului ADLER pentru dezvoltarea lacului de mobilier. Formularea pionieră fortifică acum lacul poliuretanic din 2 componente mat profund chiar și pentru utilizarea pe suprafețe puternic solicitate, cum ar fi plăcile de mese sau rafturile din bucătării, băi sau birouri.

Moale

În ciuda durității, lacul se prezintă catifelat: suprafața este delicată la atingere, aproape că cedează la atingere. Și tot rămâne uimitor de mat. Din acest motiv Aduro Softmatt este soluția perfectă pentru suprafețe profund mate în mod uniform și cu aspect deosebit de natural, așa cum sunt foarte căutate în prezent.

Frumos

Pentru ca frumusețea să se păstreze pentru mult timp, Aduro Softmatt este dotat suplimentar cu o combinație de filtre UV speciale. Astfel, lacul de acoperire protejează lemnul și posibilele baițuri utilizate împotriva îngălbenirii premature și decolorării cauzate de efectul luminii. Aduro Softmatt se prelucrează într-un raport special de amestecare: la 3 părți de lac se adaugă 1 parte de agent de întărire ADLER PUR-Härter. Dur și totuși delicat – așa trebuie să fie lacurile de astăzi!

© by adler-lacke.com