ADLER Pigmolux: noua definiție a eficienței

Rapid, eficient și de încredere în utilizare; rezistent împotriva solicitării mecanice și chimice; cea mai bună calitate a suprafeței cu multiple posibilități de structurare: pentru acoperirea ușilor de interior se aplică numeroase cerințe.
7 oct. 2021

Sistemul modern de lac UV Pigmolux de la ADLER îndeplinește și cele mai înalte cerințe: o structură de aplicare a straturilor perfect adaptată în mod optim pentru procesele de prelucrare industriale și astfel cu o calitate maximă a rezultatului final.

Speed wins

Timpul înseamnă bani – acest lucru se aplică în mod special în fabricarea industrială. Sistemul Pigmolux de aplicare a stratului de acoperire de la ADLER oferă sprijin prelucrătorilor în vederea reducerii pe termen lung a costurilor. Uscarea rapidă permite o capacitate rapidă de stivuire și procesare. O suprafață deosebit de rezistentă deja în cel mai scurt timp previne daune la prelucrare, transport și montaj. Și datorită reactivității sale ridicate lacul UV se poate prelucra cu un consum de energie scăzut. O companie care recunoaște calitatea sistemului Pigmolux de la ADLER este RIWAG Türen AG din Arth (Elveția). În 2019 RIWAG și-a extins tehnica de realizare a suprafețelor cu o nouă instalație complet automată de pulverizare Bürkle prin intermediul căreia se prelucrează straturile de acoperire de la ADLER. „Pentru noi ca prelucrător industrial, Pigmolux este produsul optim care ne permite un proces de fabricație foarte eficient și fără complicații”, spune administratorul și coproprietarul RIWAG, Dino Rickenbach. Sistemul Pigmolux a fost adaptat în mod optim la instalația ultra-modernă de lăcuire: „Instalația asigură acoperirea cu o calitate constantă a suprafeței, rata de respingere fiind practic zero”, subliniază Rickenbach.

Finisare perfectă

De acest lucru profită și clienții RIWAG: timpii de livrare au fost scurtați, suprafața convinge prin aspectul și senzația tactilă de înaltă calitate, precum și prin rezistența în fața solicitărilor de zi cu zi. Încă un plus: marea varietate de design. „Cu Pigmolux putem realiza toate nuanțele de culoare RAL și NCS și astfel putem să punem în practică dorințe individuale ale clienților”, explică Rickenbach. În plus, sistemul Pigmolux permite și cele mai diverse efecte structurale și grade de strălucire cu finisare perfectă.

Toate posibilitățile

Pe cât de variate sunt posibilitățile de design ale ușilor interioare, pe atât de variate sunt și tehnicile de realizare ale diverșilor producători: lăcuire prin procesul de pulverizare, vălțuire sau turnare, pe verticală sau orizontală, cu sau fără întărire prin UV, manual sau complet automat. Pentru fiecare dintre aceste cerințe ADLER oferă un sistem adaptat în mod optim, de cea mai înaltă calitate și cu varietate maximă de design. Pe lângă lacuri gama de la ADLER cuprinde și baițuri și uleiuri, sistemul consacrat Protor pentru uși de exterior oferind o protecție puternică suprafețelor expuse. Se mai adaugă și consiliere personală, precum și service tehnic competent din partea experților ADLER!

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 21.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 30 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018. Printr-o multitudine de măsuri, ADLER și-a redus amprenta ecologică la minim. Emisiile reziduale inevitabile sunt compensate de ADLER prin certificate recunoscute de protecție a climei și participă astfel la finanțarea de noi proiecte de protecție a climei.

© by adler-lacke.com