ADLER aduce un aer proaspăt în atelier

Fiecare tâmplar are un lac preferat. Unul care face față tuturor provocărilor și care, cu toate acestea, poate fi prelucrat foarte simplu. Unul care face fiecare piesă de mobilier să arate și mai frumos și o protejează pe termen lung. Unul pe care se poate baza de ani de zile. Însă uneori este momentul pentru un suflu de aer proaspăt în atelier, care aduce cu sine o noutate: Aduro Vento de la ADLER, care dispune de toate caracteristicile pentru a deveni noul lac favorit al tâmplarilor!
9 iul. 2020

Universal

Aduro Vento oferă exact ceea ce apreciază cel mai mult cei care lucrează cu lemnul: are utilizare universală, este ușor de folosit și oferă rezultate optime. Lacul transparent de înaltă calitate subliniază frumusețea și evidențiază porii. Filtrele UV moderne garantează protecție perfectă împotriva expunerii la lumină. Datorită rezistenței mecanice și chimice ridicate, Aduro Vento se pretează și pentru aplicarea pe suprafețe deosebit de solicitate în domeniul producției de mobilier și amenajărilor interioare, atât pentru prelucrarea de tip lac-în-lac, cât și ca lac de acoperire pe suprafețe pigmentate.

Rapid

Însă și utilizarea acestui lac transparent PUR bicomponent este rapidă ca vântul și ca gândul: acesta se usucă repede, se șlefuiește ușor și, în special în aceste vremuri în care se caută un grad cât mai redus de strălucire, asigură suprafețe mate uniforme. Pe scurt: Aduro Vento este un adevărat produs polivalent, un partener practic, care va deveni rapid preferatul tâmplarilor și dulgherilor!

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018.

© by adler-lacke.com