Uleiurile Legno de la ADLER aduc natura în sufragerie

La târgurile de amenajări sau în cele mai noi colecții ale producătorilor de mobilier: trendul pe direcția suprafețelor naturale este neîntrerupt. Mobilierul și ferestrele, pardoselile și scările din lemn aduc natura în casă și creează senzația unui spațiu de locuit cald și primitor. Suprafețele tratate cu ulei sunt la mare căutare în prezent, acestea pun în valoare calitățile materiei prime: uleiurile de înaltă calitate creează o textură moale și catifelată și accentuează aspectul plin de caracter al lemnului. Pentru toți fanii suprafețelor tratate cu ulei, ADLER are noutăți îmbucurătoare: gama Legno de la ADLER, perfecționată și extinsă cu produse noi, oferă uleiul sau ceara perfectă pentru orice scop și nu lasă nicio cerință nesatisfăcută.
28 ian. 2021

Tot ce este mai bun din două lumi

Suprafețele tratate cu ulei sunt considerate deseori mai puțin rezistente la solicitări chimice și mecanice. Dar acest aspect nu este valabil pentru noul ulei Legno Dura-Öl de la ADLER. Uleiul de înaltă calitate reunește tot ce este mai bun din două lumi: reunește aspectul natural și senzația tactilă a unei suprafețe tratate cu ulei cu rezistența unui lac. Astfel, uleiul Legno Dura-Öl poate fi folosit inclusiv în domenii pentru care alte uleiuri nu sunt potrivite: bucătării, blaturi de bucătărie, uși de interior și chiar pardoseli sau scări. În plus, punctează datorită utilizării incredibil de facile: uleiul poate fi aplicat manual cu pensula sau rola sau chiar pulverizat. Ștergerea uleiului nu este necesară, două aplicări cu o șlefuire intermediară ușoară sunt suficiente. Astfel se face economie de timp și se asigură desfășurarea eficientă a muncii.

Fin și pur precum natura

Uleiul Legno Aqua-Öl de la ADLER: este numele noii vedete ecologice din familia Legno. Primul ulei pe bază de apă din gama ADLER se produce pe bază de materii prime regenerabile și a fost distins cu certificatul de sustenabilitate „Cradle to Cradle”. Astfel, uleiul asigură nu doar o climă sănătoasă a spațiului de locuit, ci chiar și o conștiință curată cu privire la natură. Datorită compoziției sale pe bază de apă, uleiul Legno Aqua-Öl nu are luciu și mirosul emanat este extrem de redus. De aceea este pretează în mod optim pentru mobilier și amenajări interioare, lambriuri și alte suprafețe puțin solicitate de interior.

Ulei pentru orice situație

Gama Legno produsă de cel mai important producător de lacuri din Austria are multe de oferit: uleiul consacrat Legno-Öl, care punctează datorită uscării deosebit de rapide; viu coloratul Legno-Color pentru accente pline de culoare; sau Legno-Zirbenöl cu mirosul inconfundabil de pin elvețian. În plus, sunt disponibile accesorii profesionale adecvate pentru aplicare și șlefuire, precum și produse de înaltă calitate pentru îngrijire și curățare, astfel suprafețele tratate cu ulei vor avea chiar și după trecerea anilor un aspect distins și natural, ca și cum ar fi proaspăt aduse din pădure.

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018.

© by adler-lacke.com