Eficient, rezistent și natural: uleiurile de înaltă calitate de la ADLER

Tendința de a păstra lemnul cât mai natural în construcția mobilei și în amenajările interioare a adus un nou apogeu suprafețelor tratate cu ulei. Mult timp, uleiurile au avut reputația de a fi mai puțin rezistente și astfel complicate în prelucrare. Cel mai important producător de lacuri din Austria, ADLER, clarifică aceste preconcepții: „Uleiurile noastre de înaltă calitate pentru industrie și comerț sunt extrem de rapide și eficiente în utilizare și, în același timp, rezistente precum lacurile de mobilă”, explică Christian Schütz, director de vânzări la ADLER în domeniul industriei de mobilă.
5 aug. 2021

Cel mai bun între lacuri și uleiuri

Departamentul de dezvoltare de la ADLER a reușit să obțină o adevărată vedetă cu inovatorul Legno Dura-Öl. Stratul de acoperire reunește tot ce e mai bun din lumea uleiurilor și cea a lacurilor: suprafața are aspect natural, cu o frumoasă accentuare a fibrelor lemnoase, dar nu e cu nimic mai prejos decât lacul modern de mobilă în ceea ce privește rezistența. Prin rezistența sa 1B și rezistența ridicată la zgâriere, uleiul este potrivit pentru suprafețe solicitate intens precum mese, uși de interior sau elemente de bucătărie. În același timp, stratul de acoperire punctează prin eficiența sa în prelucrare: Legno Dura-Öl nu trebuie șters manual și se usucă rapid – sunt posibile cu ușurință două cicluri de lucru într-o zi. În plus, uleiul are o utilizare universală: suprafețele mari pot fi acoperite prin procedură de pulverizare, iar pentru prelucrătorii industriali uleiul este disponibil și pentru valțuri, prin Legno Dura-Öl WQ.

Performanță puternică pe parchet

Pentru producătorii de parchet, ADLER are o adevărată minune high-speed în gama sa, prin Legno-Parkettöl: deja după aproximativ 10 minute, suprafața este uscată, iar prin utilizarea de raze infraroșii, timpul de uscare poate fi redus și mai mult – procesele eficiente de producție sunt astfel garantate. Pe lângă aceasta, uleiul câștigă puncte prin capacitatea sa bună de penetrare, rezistența la apă, precum și printr-un aspect elegant, natural.

Natura este un as în mânecă

Și mai rezistent, și mai rapid în utilizare și încă și mai natural este doar Innolux Vita-Oil de la ADLER: uleiul care protejează împotriva UV este configurat în mod optim pentru aplicarea industrială cu valțuri și garantează un proces eficient și sigur de aplicare a stratului de acoperire. Suprafața conferă o senzație tactilă catifelată și un aspect natural, cu o frumoasă accentuare a fibrelor lemnoase și umectarea a porilor. Și în cazul valorilor interne al uleiului UV, natura este un as în mânecă, întrucât Innolux Vita-Oil este fabricat într-un procent ridicat pe bază de materii prime regenerabile.

Uleiuri pentru toate obiectivele

Indiferent pe ce suprafață trebuie aplicat stratul de acoperire: la ADLER prelucrătorii industriali și comerciali găsesc uleiul potrivit pentru fiecare scop de utilizare și pentru fiecare procedură de aplicare a unui strat de acoperire. Toate uleiurile pot fi asortate între ele la nuanța de culoare și cu accentuarea fibrelor lemnoase și, în plus, gama ADLER oferă produse de îngrijire de înaltă calitate. „Cu uleiurile noastre, producătorii de mobilă și de pardoseli nu trebuie să facă niciun compromis”, subliniază Christian Schütz. „Garantăm procese de lucru eficiente, rapide, cea mai ridicată rezistență și o suprafață naturală, excepțională.”

ADLER – În venele noastre curge vopsea

Cu 620 de angajați, ADLER este cel mai mare producător austriac de lacuri, vopsele și materiale pentru protecția lemnului. Fondată în 1934 de Johann Berghofer, întreprinderea de familie este condusă astăzi, la a treia generație, de către Andrea Berghofer. 18.000 de tone de lac părăsesc anual fabrica din Schwaz, aprovizionând clienți din peste 25 de țări. ADLER dispune de societăți de distribuție în Germania, Italia, Polonia, Olanda, Elveția, Cehia și Slovacia; unica locație de producție este fabrica de vopsele ADLER din Schwaz/Tirol (A). ADLER este prima întreprindere din branșa sa 100% neutră din punct de vedere ecologic, încă din 2018. Printr-o multitudine de măsuri, ADLER și-a redus amprenta ecologică la minim. Emisiile reziduale inevitabile sunt compensate de ADLER prin certificate recunoscute de protecție a climei și participă astfel la finanțarea de noi proiecte de protecție a climei.

© by adler-lacke.com