Sistemul de acoperire eficient pentru construcțiile industriale din lemn

© rema-wood.com / Sobietzki

Pentru acoperirea industrială a scândurilor de profil, șarpantelor acoperișului și pentru amenajări interioare din lemn a fost dezvoltată o gamă de produse perfect adaptată pentru cerințele industriei lemnului și a elementelor prefabricate de casă. Sistemul Lignovit pe bază de apă oferă soluții de acoperire inovatoare, ce înnobilează suprafețele din lemn în mod eficient și sustenabil. Prin colaborarea intensă cu parteneri de renume din industria prelucrării lemnului, toate produsele Lignovit sunt optimizate pentru prelucrarea industrială în toate tipurile de comenzi uzuale. Sistemul Lignovit convinge, pe de-o parte, prin prelucrarea eficientă și rapidă. Pe de altă parte, prin adaosul de aditivi UV se obține o durabilitate pe termen lung excelentă a suprafeței și o bună rezistență la intemperii.

• Fiecare produs Lignovit poate fi adaptat în funcție de client și instalație. Astfel vă oferim siguranța că fiecare acoperire funcționează ireproșabil.

Controalele complete garantează calitatea ADLER superioară constantă. Verificarea calității începe deja la aprovizionarea cu materie primă și este deopotrivă răspunzătoare pentru certificarea fabricii de lacuri a fabricii ADLER în conformitate cu Standardul de management al calității ISO 9001 și ISO 14001.

Lacurile și lazurile inovatoare, cu emisii scăzute pe bază de apă sunt certificate de către instituții independente.

Rezistență excelentă la intemperii ale straturilor de acoperire datorită utilizării celor mai noi tehnologii.

Prelucrare rapidă și eficientă datorită timpilor scurți de uscare și a rezistenței ridicate în bloc.

• Produsele noastre Lignovit formează un sistem complet și astfel oferă întotdeauna cea mai bună soluție pentru fiecare tip de aplicație.

Certificat de recunoaștere pentru Lignovit IG ca mijloc autorizat de protecție a lemnului

Lignovit Interior UV 100 și Lignovit Terra îndeplinesc cerințele schemei AgBB (Comitetul pentru evaluarea sănătății produselor de construcție)

Lignovit Terra respectă în totalitate cerințele privind concentrațiile de metale grele purjabile.

Lignovit Terra este produs din 85% materii prime regenerabile

© by adler-lacke.com